Çivril Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeşil Çivril Gençlik Grubunun düzenlediği "İngilizce Dil Kampı " ikinci dönem 11 farklı ülkeden gelen eğitmenlerin katılımı ile başladı. 

Hollanda gibi ülkelerden gelen eğitmenler aynı zamanda farklı kültürlerin bir araya gelmesiyle kültür buluşmaları anlamında da önemli rol oynuyorlar. 
Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven; “-Çivrilimizin başarılı ve çalışkan  gençleri için belediyemiz her daim farklı projeler ile gençlerimize  destek verecek.Çünkü biz biliyoruz ki gençlerin yüzü gülerse, mutlu olurlarsa memleketleri için daha faydalı olur ve hizmet ederler.Geleceğin büyükleri olacak gençlerin daha sosyal ve refah yaşaması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Kanada, İspanya, İtalya, Sırbistan, Tayvan, Güney Kore, Fransa, Danimarka,

“Gençlerin yüzü gülerse Çivril kazanır!”

Gençlerimizin ingilizceyi severek öğrenmesi ve İngilizcenin  keyifli hale dönüştüğü bu proje gençlerin istikballerinde önemli rol alacaktır.
Her şey Çivrilli gençlerimiz için!” dedi.
Çivril Belediyesi & İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü &Yeşil Çivril Gençlik Grubunun düzenlediği "İngilizce Dil Kampı "  11 farklı ülkeden gelen eğitmenlerin katılımı ile başlayan ikinci dönem kursuna, şimdiden üçüncü dönem için, Çivril Belediyesi’ne başvurular geldiği biliniyor.