Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Eğitime verdiği büyük desteklerle büyük takdir toplayan geçtiğimiz aylarda Hulusi Kulaklı Ortaokulu’nu ziyaret etmişti. Ziyarette derslerinde ve TEOG 1. Dönem sınavındaki üstün performansı nedeniyle öğretmenlerinden 8. Sınıf öğrencisi Oğuzhan Sağlam’ın başarısını öğrendi. Oğuzhan ile tanışan Başkan Gürlesin, geçtiğimiz günlerde de gerçekleşen TEOG 2. Dönem sınavında yine büyük bir başarı yakalayan Oğuzhan Sağlam’ı makamına davet etti. 

BAŞARIYA ÖDÜL 

TEOG ortalaması 484 olan ve okulunu birincilikle bitiren Oğuzhan, tekstil işçisi babası İbrahim Sağlam ile birlikte Başkan Gürlesin’i ziyaret etti. Eğitim hayatında hedeflerinin büyük olduğunu aktaran Oğuzhan, nazik davetlerinden dolayı Başkan Gürlesin’e teşekkür etti. 

Oğuzhan’ın başarısını bir kez daha kutlayan Başkan Gürlesin, Oğuzhan’a akıllı bir cep telefonu hediye ederek, ödüllendirdi. Eğitim hayatında istediği noktaya ulaşması temennisinde bulunan Başkan Gürlesin, “Çocuklarımızın böylesi başarılarını gördüğümüzde gururlanıyoruz. Bugünümüzde ve geleceğimizde en ihtiyaç duyduğumuz şey donanımlı ve eğitimli bireyler. Bilimde her alanda ülkemizi daha iyi noktalara taşıyacak beyinler. Bu nedenle eğitimi çok önemsiyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak ilçemizde eğitimin kalitesini daha da yukarı taşımak için okullarımızın her birine dokunuyor ve fiziki ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Bireysel anlamda da çocuklarımızın başarılarını gördüğümüzde onları daha da motive etmek anlamında  katkılar sunuyoruz. Oğuzhan’ı eğitim hayatındaki başarısından dolayı kutluyorum” dedi.