Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek olan Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında hayata geçirdiği Evlilik Okulu’nun ardından Hamilelik Okulu projesini de hayata geçirmek için harekete geçti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı Meclis Toplantısı'nın 3. oturumu Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda gündemin 63. maddesinde yer alan, anne olmayı düşünen ve gebe olan bayanlara yönelik gerçekleştirilmesi planlanan Hamilelik Okulu Projesi için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a protokol imza yetkisi verilmesi konusu görüşüldü. Oybirliği ile kabul edilen gündem maddesinin ardından bir açıklama yapan Başkan Zolan, sağlıklı evliliklerin ardından sağlıklı nesillerin dünyaya gelmesine katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Sağlıklı nesiller için 

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Denizli Belediyesi olarak Ailemi Seviyorum projesini başlatmış, onun altında ise Sağlıklı Evlilik Okulu Projesini gerçekleştirmiştik. Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında da Türkiye’de birincilik ödülü almıştık. Ailemi Seviyorum Projesi ana başlıkta devam ediyor onun altında Sağlıklı Evlilik Okulu projemiz de devam ediyor. Binin üzerinde çiftimiz bu kursumuza devam etti ve eğitimler ciddi bir şekilde takip edildi. Şimdi ise Evlilik Okulu’nun yanında sağlıklı nesiller için Hamilelik Okulu hizmetimiz olacak” dedi.