Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi 'Geçmişten Günümüze Öğretmenler' konulu sohbet toplantısında emekli öğretmenler ile halen görevde bulunan öğretmenleri bir araya getirdi.

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi öğretmenler ile halen görevde bulunan öğretmenleri bir ayaya getirdi. Kadın Danışma Dayanışma ve Siyaset Grubu'nun organize ettiği söyleşi Kent Konseyi Hizmet Binası'nda gerçekleşti.

'Geçmişten Günümüze Öğretmenler' konulu sohbet toplantısına konuşmacı olarak Emekli Öğretmenler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nezihe Ok İncelerli, Emekli Öğretmenler Zeliha Çınar, Sevim Ayhan ve halen öğretmenlik yapan Tuba Aydın katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Doğan emekli olan öğretmenleri hatırlamak ve onların tecrübelerinden istifade etmek için böyle bir organizasyonu düzenlediklerini söyledi.

Kadın Danışma Dayanışma ve Siyaset Grubu Sözcüsü Seçil Tok ise bu ülkeye hizmet etmiş, yaşamın her zorluklarına göğüs germiş, her türlü fedakarlığa katlanmış sonrasında da emekli olmuş öğretmenlerin hakkının ödenemeyeceğini söyledi.

Sohbet toplantısına konuşmacı olarak katılan Emekli Öğretmenler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nezihe Ok İncelerli, Emekli Öğretmenler Zeliha Çınar, Sevim Ayhan ve halen öğretmenlik yapan Tuba Aydın öğretmenlik dönemlerinin hatıralarını, tecrübelerini paylaştı.