Karşıkaya Dörtyol Camii ve Kız Kur’an Kursunu ziyaret eden, burada din görevlilerinin sıkıntı ve beklentilerini dinleyen Ali Sürücüoğlu, fiziki şartların yetersiz oluşuna değindi.
Denizli Din Görevliler Derneği Başkanı Ali Sürücüoğlu’nun bir süredir sürdürdüğü din görevlilerini ziyaret programına Karşıkaya

Dörtyol Camii ve Kız Kur’an Kursu ile devam etti.
Kur-an Kursu öğreticileri ve öğrenciler ile bir süre sohbet eden Sürücüoğlu, burada sıkıntıları dinledi. 2012 yılı çalışma dönemi içinde planladıkları bir programı yerine getirmek amacıyla ziyaret gerçekleştirdiğini aktaran Sürücüoğlu burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Kız Kur’an Kursunun fiziki şartlarının yetersiz olduğunu görünce yetkililerin bir an önce bu konuyu çözmesi gerektiğini söyledi.

“FİZİKİ ŞARTLAR YETERSİZ”
Gazetecilere konuşan Sürücüoğlu, “Öğrendiğimiz kadarıyla yaz kış dolu olan Kız Kur’an Kursumuzda fiziki şartların yetersizliği gözleniyor. Özellikle ev hanımlarının Kur’an öğrenmek için buraya gelmesi bizleri son derece memnun etmektedir. Ancak Kur-an Kursuna gelen aşırı kilolu bayanların sıraların arasından geçmesi mümkün görünmüyor. Bunun yanında rutubet nedeniyle Kur-an’ı Kerim’lerin üzerine zaman zaman suların damladığını öğrendik. Bu durum Bizleri son derece üzmüştür. Denizli Müftülüğümüzün en kısa sürede gereken hassasiyeti göstererek sıkıntıyı çözüme kavuşturacağına inanıyorum. Burada eğitim alan kız öğrencilerimize de başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.