Türkiye  Satranç Federasyonu Denizli  İl Temsilciği Koordinatörlüğü’nde düzenlenen turnuvaya Denizli halkı büyük ilgi gösterdi. Her yaştan 500 ‘ün üzerinde sporcunun katıldığı müsabakalar büyük bir heyecana sahne oldu. MİNİKLER, KÜÇÜKLER, GENÇLER, YILDIZLAR ve AÇIK KATEGORİ ‘de yarışan sporculardan ilk üçe girenlere kupa, altın ve para ödülü verilirken turnuvaya katılan bütün sporculara madalya ve katılım sertifikası verildi.
ÖDÜL OLARAK HER KATEGORİDE
1.SPORCUYA :KUPA, MADALYA, ÇEYREK ALTIN
2.SPORCUYA :KUPA, MADALYA, 150TL PARA ÖDÜLÜ
3. SPORCUYA :KUPA, MADALYA, 100TL PARA ÖDÜLÜ 

Ödülleri Pamukkale  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü  Ömer Faruk Bakan,  Final Okulları Anadolu- Fen Lisesi Müdürü Sadi Öztekin, Anaokulu- İlkokul- Ortaokul Müdürü İpek Pulat Dönmez, Müdür Yardımcısı Nidai Kahya, Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdür Vekili Ayvaz Polat, TSF As başkanı Halil Hilmi Darı, TSF İl Temsilcisi Ayşegül Akdeniz, TSF Eğitim Kurulu Başkanı Ali Özen, TSF Koordinasyon Kurulu Üyesi Ömer Gökçe, verdi.
 DERECEYE GİREN YARIŞMACILAR:
2006    2007    2008
1.Ertuğrul Ege BAKAN1.Eren MAT 1.İlkimen ERDEM
2.Bartu ŞAHBAZ     2.Gürbüz GÜR    2.Ediz Tan AYTAN
3.Mehmet Emre BAKAN 3.Miraç Eren PAÇACIOĞLU 3.Yaşar Mert SİVAS

YILDIZLAR KATEGORİSİ  AÇIK KATEGORİ EN İYİ KADIN OYUNCU
1.Ozan KARATAŞ 1. Batuhan ÖZEN Alara ZEYCAN
2. İsmail Utku MEMİŞ  2.Emrah ÖNAY    EN İYİ ERKEK OYUNCU
3.Nuri Efekan CENGİZ 3. Onat Uğur ASLAN Baran KOÇ

Final Okulları Anadolu- Fen Lisesi Müdürü, Sadi Öztekin: ’’Gerçekleştirdiğimiz turnuva hem çocuklarımıza hem de ailelere heyecanlı anlar yaşattı. Hedefimiz sporcuların küçük yaşta satranca başlaması, iyi bir temelle satranç eğitimi alan çocukların hem derslerinde, hem de günlük yaşamda yaptıkları sporun faydalarını görmekti. Turnuvaya ilginin çok yüksek düzeyde olması Final ailesi olarak bizleri mutlu etti. Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, katılımcı arkadaşları ise tebrik ediyorum’’dedi.