Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin "Ailemi Seviyorum" Projesi kapsamında hayata geçirdiği Evlilik Okulu'nda 21'inci dönem sona erdi. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye'ye örnek olan projesi "Ailemi Seviyorum" kapsamında, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun oluşması amacıyla, evlilik hazırlığı yapan ve evli çiftler için düzenlenen "Evlilik Okulu" 21'inci dönem mezunlarını verdi. Evlilik Okulu'ndan mezun olan kursiyerler için Kent Konseyi binasında sertifika töreni düzenlendi. Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ile kursiyerler katıldı. 
Başkan Zolan yaptığı konuşmada, ailenin toplumun temel taşı olduğunu belirterek, "Nasıl canlılar hücrelerden oluşuyorsa, toplumun da hücreleri ailedir. Eğer aile tam anlamıyla güzel bir şekilde oluşursa toplum da aynı sağlık ve bütünlüğü yansıtır. Onun için aile çok çok önemli. Ailede yetişecek olan çocuklar çok önemli ve değerli. Tabi ki evlenen iki kardeşimizin mutlu olması önemli. Evlilikte mutluluğu arıyoruz, hayat arkadaşımızla yola çıkıyoruz. İnşallah her şey gönlünüzce olur. Ama bazen hayallerdeki gibi de olmayabilir. Hayat öyle bir yol ki engellerle karşılaşıyorsunuz, bir çok sıkıntılarla karşılaşıyorsunuz. Hayatla mücadele içinde olacağız" dedi.
Evlilikte sıkıntılı ve üzüntülü günlerin de olabileceğini ifade eden Başkan Zolan, "Güzel günlerde olduğu gibi sıkıntılı günlerde de kim ayaktaysa, birbirinize sımsıkı sahip çıkacaksınız. Gerekirse güçlü olan yükü üzerine alacak. Haklı bile olsa bazen sessiz kalacak. Böyle karşılıklı dayanışma ve sevgiyle hepimizin bir birey olduğunu ve herkesin duygu ve düşüncesi olduğunu bilerek hayatı devam ettirmemiz gerekiyor. Siz buraya gelmekle bu işin önemini biliyorsunuz. Çok değerli eğitimcilerimiz sizlere bilgi aktarmışlardır. Mutlaka olumlu artılarla buradan ayrılacaksınız" ifadelerini kullandı. 
Konuşmasının ardından Başkan Zolan, Evlilik Okulu'nu başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikalarını verdi.