Denizli Belediyesi tarafından başlatılan 'Ailemi Seviyorum' projesi kapsamında hayata geçirilen 'Sağlıklı Evlilik Okulu' 15 dönemde 550 mezun verdi. 
Denizli Belediyesi'nin ‘Ailemi Seviyorum’ projesi kapsamında hayata geçirilen 'Sağlıklı Evlilik Okulu' 15 dönemde 550 mezun verdiğini belirten Başkan Osman Zolan, okula gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu söyledi.
Ailenin toplumun en küçük yapı taşı, en küçük hücresi olduğunu bu yapının rahatsız olması durumda toplumun da sağlıklı bir toplum olamayacağına dikkat çeken Başkan Zolan, "Bizler daha sağlıklı toplum için sağlıklı aile yapıları oluşturulması gerektiği inancındayız. Bugüne kadar 15 dönemde 550 kişi Evlilik Okulu'ndan mezun oldu. Toplumumuzun geleceği, çocuklarımızın geleceği, insanlarımızın mutluluğu ve birbirimizi tanıyabilmeniz için bu eğitimleri önemsiyoruz" dedi.
Belediyelerin görevinin ağaç dikmek, çevre düzenlemek, park bahçe alanları açmak, şehirlerin alt yapısını planlamak, imar faaliyetlerinin takip ve denetimini yapmak olmadığını kaydeden Başkan Zolan, "İnsana yatırım geleceğe yatırımdır anlayışıyla hareket eden Denizli Belediyesi, sosyal politikalar oluşturarak aile kurumunun korunması yönünde de bugüne kadar ciddi çalışmalara imza atmıştır. Türkiye’nin dört bir yanından 127 belediyenin katıldığı proje yarışmasında birincilik ödülü aldığımız bu proje de onlardan biri. Tüm bu çalışmalara halkımız da büyük bir ilgi gösterdi. Denizli Belediyesi olarak ilklere imza atmaya ve böylesi sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.