Birçok insan tonlarca para harcamasına rağmen İngilizce öğrenememekte ve bunu sıkıntı haline getirmektedir. Konuşma seansları, videolar ve dinleme seansları ile Ataköy İngilizce kursu İngilizce öğrenmek isteyen tüm kursiyerlere kucak açmaktadır. Kurumumuza gelen kişiler, eğitim süreci boyunca birkaç dakikalığına bile olsa sıkılmamakta ve eğlenerek öğrenmektedir. Kursiyerler için en doğru ve etkili eğitim yöntemi belirlenmektedir.

Ataköy İngilizce Kursu Programı

 Kurumumuz, kursiyerler için çeşitli programlar ve aktivite düzenlemektedir. Kursiyerlere birçok fırsat tanınmakta ve İngilizce benimsenerek öğrenilmektedir. Kursta öğrenilen bütün kelimeler, pratikler ile unutulmayacak bir hale gelmekte ve güçlenmektedir. Ekonomik anlamda da uygun olan Ataköy İngilizce kursları profesyonel bir eğitim süreci geçirmektedir. İngilizcenin kolay bir şekilde öğrenilmesi için etüt yapılmaktadır.

 İngilizceyi tam anlamı ile öğrenmeyen kişilerin kurumumuza yönelmesi, İngilizcenin ekonomik ve gerçek anlamda öğrenilmesini sağlamaktadır. Uzman kadromuz ile uzun yıllardır hizmet vermekte olup kursiyerlere her türlü desteği vermekteyizdir. Kursumuza kayıt olan kursiyerler sadece İngilizce okuyup yazmakla kalmamakta ve İngilizce olarak kendini ifade edebilmektedir. Hiçbir kursiyer İngilizceyi tam manası ile öğrenmeden kurstan ayrılmamaktadır.

Ataköy İngilizce Kursu Avantajları

 Piyasadaki çoğu kursa oranla daha ekonomik ve uygun fiyatlar sunan kurumumuz, İngilizce'yi gerçek manada öğretmektedir. Prosedüre uygun bir eğitim programı uygulanmakla birlikte kursiyerler gerçek hayatta işlerine yarayacak bilgiler ile donatılmaktadır. Seviyelerine göre farklı sınıflara ayrılan kursiyerler, seviyelerine uygun bir eğitim almaktadır.

 Kurs sonunda kursiyerler İngilizce bilen, konuşan ve yazan kişiler haline gelmektedir. Kursiyerlerin her türlü soruları, profesyonel eğitmenler tarafından cevaplanmaktadır. Çeşitli kaynakların kullanılması, kısa sürede İngilizce öğrenmek isteyenler için süreci hızlandırmaktadır. Kursumuza etkin bir şekilde katılım sağlayan bütün kursiyerler, İngilizce öğrenebilmektedir. Kursta öğrenilen bilgiler kalıcıdır ve kursiyerler etkin bir şekilde İngilizce konuşabilecek seviyeye gelmektedir.