Denizli Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile “Girişimcilik Eğitimi” veriyor. Bu kapsamda Denizli Denetimli Serbestlik Müdürü Mehtap Eken Cengiz ve Çalışma ve İş Kurumu Denizli İl Müdürü Fatih Işık geçtiğimiz ayda işbirliği protokolünü imza altına aldılar.

İlk eğitim programı ise Mart ayının 6'sında başlayarak, ikinci program için ise 13 mart olarak belirtildi. Bu takvim çerçevesinde 50 denetimli serbestliğe tabi yükümlü ve eski hükümlüye, Girişimcilik Eğitim verilecek. Bu Kurslar ise 4 gün süre ile verilecek olup, 32 Saatlik eğitim sonucunda Denetimli Serbestliğe tabi Yükümlü ve Eski Hükümlü kursiyerler projelerini hazırlayarak gerek KOSGEB, gerekse İŞKUR desteklerinden faydalanmış olacaklar. 

Ayrıca, denetimli serbestliğe tabi yükümlü ve eski hükümlülerin topluma kazandırılmaları, rehabilite edilmeleri ve il ekonomisine tutunabilecekleri mesleki bilgiye sahip olmaları noktasında  temin edilecek eğitim program ve kursları ile ilgili alan çalışmalarına da başlanılmıştır. denildi.