Engellilerin yaşamlarını daha da kolaylaştırmanın yanı sıra mesleki alanlarında başarılı olmaları amacıyla şimdi de EKPSS kursu düzenlenirken, bu kursa ilçe protokolü de destek veriyor.
Acıpayam Engelliler Derneğinde devam eden kursa Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan, Garnizon Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan'da ziyaret ederek onlara moral verdi.

Acıpayam Engelliler Derneğinde devam eden kurs Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 18.00 ila 20.00 saatlerinde arasında veriliyor.

KURSİYERLERDEN İLÇE PROTOKOLÜNE TEŞEKKÜR
Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan, Garnizon Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan'a büyük bir ilgi ve sevgi gösteren kursiyerler açılan kurslardan dolayı teşekkür ederek, “Düzenlenen bu kurslar sayesinde inşallah bizlerde bizden önceki arkadaşlarımız gibi memur oluruz. Kursların açılmasında büyük katkısı olan sayın kaymakamımıza ve başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Ayrıca kursiyerler desteklerinden dolayı Acıpayam Engelliler Derneği Başkanı Yıldıray Koşar ve Esnaf Alim Arslan'ada teşekkürlerini ilettiler.