İlimizde hayırseverlerin eğitime verdikleri destek hızla devam ediyor. Honaz ilçesine bağlı Kocabaş Beldesinde Hayırsever Ömer Sabah ile Kocabaş Belediyesi işbirliği ile “Bekir-Berre Fatıma Sabah Anasınıfı Derslikleri”nin protokolü Valilik Makamında imzalandı.

  İmza törenine Vali Abdülkadir Demir, Hayınsever Ömer Sabah, Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, Kocabaş Belediye Başkanı Muzaffer Taşgeldi, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı.

  Vali Abdülkadir Demir, okul öncesi eğitimin önemine değinerek, okul öncesi eğitimin ilerlemesinin başarıyı arttıracağını vurguladı. Vali Demir, Hayırsever Ömer Sabah ve Kocabaş Belediye Başkanı Muzaffer Taşgeldi’ye eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

  Hayırsever Ömer Sabah da, eğitime katkı vermekten mutlu olduğunu söyledi.

  Konuşmaların ardından okul protokolü Vali Abdülkadir Demir, Hayırsever Ömer Sabah ve Kocabaş Belediye Başkanı Muzaffer Taşgeldi tarafından imzalandı.

  Honaz İlçesi Kocabaş Beldesinde yaptırılacak olan Bekir-Berre Fatıma Sabah Anasınıfı Derslikleri 50 bin TL’ye mal olacak. Maliyetin yarısını hayırsever karşılarken yarısını da Kocabaş Belediyesi karşılayacak. 2 derslikli yaptırılacak olan Anasınıfı özel prefabrik bina şeklinde yaptırılacak.