Pamukkale Belediyesi, eğitime destek olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay Belediye Meclisi’nde alınan kararla ilkokula başlayan tüm öğrencilere tüm kırtasiye ihtiyaçlarının karşılandığı bir eğitim seti dağıtılması kararı alınmıştı. Pamukkale Belediyesi okulların açıldığı ilk günde ilçede bulunan 46 ilkokulda 6 bin ilkokul 1. Sınıf öğrencisine içeriği dolu dolu olan eğitim setini dağıttı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu anlamlı günde Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru ile birlikte Saadettin Kıbrıslıoğlu İlkokulu ve TOKİ İlkokulunda 1. Sınıf öğrencileri ile buluşarak kendisi eğitim setini çocuklara hediye ederek mutluluklarına ve heyecanlarına ortak oldu.
Yeni eğitim öğretim yılının öğrencilere, öğretmenlere, velilere hayırlı olmasını dileyen Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ancak önceliklerimiz arasında eğitim önemli bir sırada yer alıyor. Çünkü eğitimi önemsiyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi ve kaliteli eğitimi almaları için adeta seferberiz. İlköğretim Haftasında okullarımızın açıldığı bu günde anlamlı bir etkinliğe imza attık. Pamukkale İlçemizde 46 ilkokulumuzda eğitim ve öğretime yeni başlayan 6 bin 1. Sınıf öğrencimize içeriği dolu dolu olan ve kırtasiye ihtiyaçlarının karşılandığı eğitim seti hediye ediyoruz. Ailelerimiz hediyemizle çocukları için hiçbir kırtasiye malzemesi almak durumunda kalmıyor. Bu anlamlı günde hem ailelerimize bir destek hem de çocuklarımızın bu mutlu günlerine mutluluk kattığımızı düşünüyoruz. Eğitim anlamında yine bugün Valiliğimiz, Kaymakamlığımız ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle imzaladığımız protokol gereği okullarımızın fiziki yapısını iyileştirmekten araç gereç ihtiyaçlarına, peyzaj gibi çevre düzenlemelerine kadar ilçemizde tüm okullarımıza geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda destek vermeye devam edeceğiz. Ülkemizin geleceğini şekillendirecek çocuklarımız için ilçemizde eğitime desteklerimiz artarak devam edecek” dedi.
Eğitime desteklerinden dolayı Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür eden Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru ise, “2015-2016 eğitim-öğretim yılımız hayırlı olsun. Öğrencilerimize başarı diliyorum. İdareciler olarak çocuklarımızın başarıları için hep yanlarında olacağız. Okullarımızın açıldığı ilk günde Belediye Başkanımız anlamlı bir çalışma yaparak ilçede tüm 1. Sınıfa başlayan çocuklarımıza eğitim seti hediye etti. Başkanımız eğitim aşığı olan bir insan. Ortaya koyduğu çalışmalarla bu özelliğini daima yansıtıyor. Birlikte çalışarak çocuklarımızın başarısını, okullarımızın eğitim kalitesini artırmaya devam edeceğiz. Ben Denizli’mize ve Pamukkale’mize yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.