Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Denizli Eğitim Gönüllüleri Derneği ve Körfez Dershaneleri işbirliğiyle gerçekleştirilen 2011-2012 İlköğretim okulları arası bilgi yarışmasının Honaz -  Akköy İlçelerinde bulunan İlköğretim Okulları ile 16.02.2012 tarihinde başladı. Yarışmaya  Serinhisar (21.02.2012) ve Acıpayam (23.02.2012) İlçeleri ile devam etti.
 Yarışmada  birinci olan öğrencilere çeyrek altın, ikinci olan öğrencilere kitap seti ve üçüncü olan öğrencilere de kırtasiye seti hediye edildi.
Yarışmaların oldukça heyecanlı geçmesi bekleniyor. Öğrenciler arasındaki dostluk, arkadaşlık ve kardeşlik duygularının pekişmesine katkı sağladığı belirtilmektedir.
Yarışmaların İlköğretim okullarında SBS Sınavına girecek olan
öğrencilere ciddi olarak motivasyon ve  başarı artışı sağlaması bekleniyor.

Honaz Akköy İlçesi Derecesi
Yarışmada 1. Honaz Cumhuriyet İ.Okulu
2. Honaz Merkez Atatürk İ.Okulu
3.Kızılyer Hüseyin A.Özden İ.Okulu

Serinhisar İlçesi Derecesi
1. Mehmet AKİF ERSOY İ.O
2. Salih Esen İ.O
3. Yatağan İ.O

Acıpayam İlçesi Derecesi
1.Atatürk İ.O
2.Yeşilyuva İ.O
3.Cumhuriyet İ.O

Acıpayam İlçesinde birinci tam bir rekabete sahne oldu. 3 Okulun da puanı eşit olduğundan kura sonucu ile birinci belli oldu.
Yarışmaya katılan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin BAŞGÜN, Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, Honaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Karlıdağ, AKKÖY İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati KARCI, Serinhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin SEYDEL, Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Hilmi ÇOŞKUN,

Denizli Eğitim Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu üyesi Mehmet SEREZ , İlhami TAYLAN ve Okul İdarecileri,Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.