HABERDENİZLİ.COM

Bağbaşı öğretmenevinde düzenlenen çalıştaya beş başlık altında sorunların tespitine ve çözüm önerilerine ilişkin konular ele alındı

Yöneticilerin sorunları, öğretmenlerin sorunları, genel idare, teknik ve yardımcı hizmetleri sınıfın sorunları, engelli personelin sorunları ve çalışma hayatında kadınların sorunları ve çözüm önerileri detaylı olarak incelenerek, çözüm üretilebilmesi noktasında yapılması gerekenler masaya yatırıldı.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş; her an alanda olan bir teşkilat olarak, hizmetliden memura, öğretmenden eğitim yöneticilerine kadar bize bildirilen her türlü görüş, fikir, tavsiye veya eleştiri ne olursa olsun kıymet veriyor ve o konu ile ilgili yapılabilecek ne varsa sonuna kadar mücadele ediyoruz. Bu çalıştayda da alandan aldığımız verileri ve şuan çalıştaya katılan arkadaşlarımızın önceden yaptıkları çalışmaları değerlendirecek ve detaylı olarak bir çalışma ortaya koyacağız. 

Teşkilat olarak bu tür çalışmaları önemsediklerinden bahseden Öselmiş, daha önce yaptığımız çalıştayda ele alınan birçok konunun çözüme kavuştuğunu veya çözüm aşamasına geldiğini görmekteyiz. Bu çalışta da ortaya konulan birçok konununda çözüme kavuşması için mücadele edecek ve üyemizin mali, özlük ve sosyal haklar yönüyle kazançlı çıkması gayretimizi sürdüreceğiz.” dedi.