Eğitim-Bir-Sen şube Başkan Kazım Tefçi, Denizli’de sendikacılıkta ilkleri yaşatan bir sendika olarak yollarına devam ettiklerini belirterek,’’Sendikamız; kitaplar, dergiler, seminerler ve konferanslar vererek akademik sendikacılık anlayışıyla çıkmış olduğu bu yola siz değerli eğitim liderlerimizin, Yönetici Akademisi ile devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız ildeki bütün yöneticilerimizin ‘Yönetici Akademiden’ istifade etmesini sağlamaktır’’dedi.

 Nitelikli işlere imza atmazsak büyük sendika olamayız
Sadece sayısal olarak büyümeyi, hacimsel olarak yenilenmeyi büyük bir sendikacılık olarak görmediklerini söyleyen Kolukısa şöyle konuştu:
‘’Üye sayısı itibarıyla Türkiye’nin en büyük sendikası olsak da, nitelikli işlere imza atmazsak iri bir sendika oluruz ama asla büyük bir sendika olamayız. Bu bağlamda, sadece üyelerimizin özlük ve özgürlük haklarını savunmakla kalmıyor, aynı zamanda gençlerimizin yetişmesi için de projeleri üretiyor, üyelerimizin mesleki gelişimleri konusunda mesafe kaydetmeleri için kurslar, seminerler organize ediyor, kitaplar hazırlıyoruz’’
 
Konuşmaların bitmesiyle Pamukkale Üniversitesi Akademisyenleri Prof Dr. Abdurrahman Tanrıöğen, Doc. Dr. Kazım Çelik ve Doc. Dr. Türkay Nuri Tok yöneticilik ile ilgili sunumlarını yaptılar.