HABERDENİZLİ.COM


Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 Nolu Şube teşkilatı, 1 Nisanda yapılacak olan Şube Müdürlüğü sınavı için kitap hazırlatıp, yapılacak olan kurs programının hazırlıklarını tamamladı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Şube Başkan Vekili Feridun Sarıkavak, sınav varsa Eğitim-Bir-Sen var.” dedi. 

‘Eğitim-Bir-Sen’in çalışanların özlük ve sosyal haklarını savunmakla birlikte, eğitimin her alan ve kademedeki meselelerine akademik özen ve duyarlılıkla çözüm odaklı yaklaştığını söyleyen Sarıkavak, “Üyelerimize, mesleklerini icra ettikleri her aşamada, ihtiyaç duydukları bilgi ve doküman desteğini vermek, kariyer yolculuklarında onların yanında olmak, dayanışma esasıyla hareket eden bir sendikacılık anlayışımız vardır.” İfadelerini kullandı. 

Bu bağlamda üyelerini  bugüne kadar asla yalnız bırakmadıklarının altını çizen Sarıkavak, “başta yayın desteği olmak üzere, kurs, uzaktan eğitim ve deneme sınavlarıyla hep destekledik, yanında olduk. Örgütlü birliktelik içinde olmanın kendi içerisinde hepimiz için kısa ve uzun vadede birçok yararları olduğunu dünden bugüne hepimiz tecrübe ettik. Bu gücün sağladığı imkanları yeri ve vakti geldiğinde ihtiyaç duyan üyelerimiz için nitelikli haliyle seferber ettik, bundan sonra da aynı özenle seferber edeceğiz.” Diye konuştu. 

Örgütlü gücü üyelerinin avantajına dönüştürme ilkesiyle hareket ettiklerini belirten Sarıkavak, sözlerine şöyle devam etti; “geçmiş yıllarda yapılan Müdür ve Müdür Yardımcılığı, Şube Müdürlüğü ve Görevde Yükselme sınavlarında olduğu gibi bu sınavda da üyelerimizin hazırlık sürecini en etkili şekilde değerlendirmelerine yardımcı olmak amacıyla, sınavın kapsamına uygun olarak bu kaynak kitabı hazırlattık.
“Ayrıca 19 Mayıs İlkokulunda başlayacak olan kurs programı, 26 Şubat Pazartesi günü başlayıp 23 Mart Cuma günü sona erecektir.” 

“Kitabın hazırlanmasında emeği geçen herkese, kurs programı düzenleyen teşkilatımıza ve kursta görev alacak eğitimci arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Sınava girecek tüm üyelerimize başarılar diliyoruz’ diyerek sözlerini tamamladı.”