DİED’den En Anlamlı Bağış.. Kitap Bağışı

Denizli İşitme Engelliler Derneği üyeleri ve gönüllüleri projelerine hız kesmeden devam ediyor. Kendi imkanlarıyla topladıkları kitapları kütüphanesi olmayan okullarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Denizli İşitme Engelliler Derneği Gönüllüleri adına söz alan İlke Sücüllü yaptığı açıklamada; “Ortak amacımız çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak. Arkadaşlarımızın bağışlamak istedikleri ellerindeki kitapları veya cüzi katkılarıyla çocuklarımızın okuma alışkanlıklarına destek olmak adına kitap kampanyası başlattık. Projemizi destekleyen tüm idarecilere desteklerinden dolayı gönüllü arkadaşlarımız adına teşekkür ediyoruz. Bizler her zaman en önemli eksikliğimizin okumak olduğunu bildiğimiz için, pırıl pırıl gençlerimizin daha iyi okuyup, ülkelerini, tarihlerini tanımaları adına bu katkıyı gönüllüler ile birlikte yapıyoruz. Projeyi başlattığımız ilk okulumuzla birlikte, farklı yerlerdeki ilçelerimizdeki hatta köylerimizdeki okullarımıza dahi kitap bağışında bulunmak istiyoruz. Biliyoruz ki kitap bağışı ve kitabın önemini insanlarımızla paylaşmak en büyük sorumluluğumuz ve asli görevlerimizden biridir" dedi.

Sücüllü son olarak da kitap bağışlamak isteyenlere “Nisan ayı sonuna kadar Denizli İşitme Engelliler Derneği’nin 02582618410 numaralı telefonunu aramaları ya da [email protected] mail adreslerine yazmaları yeterli olacaktır” dedi.

DİED’den Anlamlı Bağış