Haberdenizli.com

DEYADD, bu yıl  hayırseverlerden alacağı destekle yardımda bulunacağı öğrencilerin, aynı zamanda hayallerini gerçekleştirmek adına, gönüllü yardımseverler ile buluşturmayı hedefliyor. Dernek, ihtiyaç sahibi öğrencilere, okul çantası, kırtasiye malzemesi, kışlık bot, mont, atkı ve bere temininde bulunacağı belirtildi.

DEYADD başlattı sizler destek verin!

DEYADD  Başkanı Pervin Adalıoğlu Karaörs; yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi öğrencilerin bu tür eksikliklerini temin etmek için Denizlili hayırseverlere çağrıda bulunarak, bu hayır işinde sizlerinde payı olsun ifadesini kullandı. 
Karaörs, " Geçen yıl hayırseverlerimizin sayesinde  belirlenen lokasyon doğrultusunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yardımı ile Çameli köy okullarındaki  maddi durumu yetersiz olan öğrencilerimiz tespit edildi. Destek amaçlı gerçekleştirdiğimiz  9 köy  okulunda yaklaşık 300 öğrencimize yapılan kışlık mont,bot, çanta ve kırtasiye yardımını her yıl gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze başvurarak köy okullarını belirleyip  tekrarlamayı  hedefledik.

"Çocuklar Önceliğimiz" 


DEYADD 'Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler ' anlayışı ile birleşen gönüllülerin  hayata geçirdiği bir dernek olarak ilk gün ki anlayışı ile her zaman önceliği çocuklar olmuştur. Bu Projede ek olarak hediye götüreceğimiz öğrencilere tek tek hayallerini bir kağıda yazmaları isteyeceğiz. Öğrencilerimizin kağıda yazdıkları hayallerini sitemizde yayınlayıp hayallerini gerçekleştirmede yardımcı olacak gönüllü yardımseverlere ulaştırmayı  planladık. Bu sayede öğrencilere yardımlaşma ve dayanışmanın ne kadar önemli olduğu küçük yaşta onlara aşılanarak gelecek nesillere aktarılmasını sağlamak istiyoruz.

"Hayallerine ortak olmak istiyoruz" 


Onların küçücük hayallerine ortak olmak istiyoruz. Bu yolda onların hayallerine yardımcı olacak gönüllülere ihtiyacımız olacaktır. DEYADD olarak bir çok projeye imza attığımız gibi bu projede de halkımızın desteğini esirgemeyeceğini düşünüyoruz. Bizlere daha önceki projelerde ve bu projede destek olan tüm  gönüllülere teşekkür ederiz" dedi.