Yetki süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş; “Örgütlenerek dayanışma, eğitim çalışanlarının haklarını koruma, geliştirme, yasaklarla mücadele etme, özgürlük alanlarını genişletme mücadelesinde eğitim çalışanlarının bir kez daha teveccühüne mazhar olarak etkili sendikacılık ile yetkimizi perçinledik.” İfadelerini kullandı.

Üyemizin geleceği kadar ülkemizin geleceğini de önceliyoruz

Faaliyetlerini sadece özlük haklarıyla sınırlandırmadıklarını, üyesinin geleceği kadar ülkenin geleceğini de önceleyen bir mücadele anlayışını benimsediklerine değinen Öselmiş, “millet iradesinin ayakta kalmasını, kazanımlarımızın hayatta kalmasını, millî kültürümüzün gençlere miras olarak aktarılmasını, eğitimin bir maarif davası olarak algılanmasını çevreleyen bir dönemin sonunda daha da büyüdük, mevcuda yeni değerler kattık ve kazandırdık.” Dedi.

Bizim gücümüz haklılığın, doğruluğun ve Türkiye’nin gücüdür

Öselmiş; İddiası ve idealleri olan bir camia olarak, yetkinin bize yüklediği tarihi, kültürel, vicdani sorumluluğumuzun bilincinden hiçbir zaman gafil olmadık, olmayacağız. Sayımızın fazlalığıyla birlikte esas gücümüz davamızın haklılığı, istikametimizin doğruluğudur. Ancak haklı bir dava etrafında bir araya gelip, bir duvarın tuğlaları gibi kenetlenen insanların birlikteliği anlamlı olabilir. Nitekim sendikamızın birlerden bine, binlerden beş binlere, Genelde beş yüz binlere ulaşma başarısının özünde saklı olan gerçek, doğruluk ve Türkiye gerçekliği ile bütünleşmektir. Bizim gücümüz haklılığın, doğruluğun ve Türkiye’nin gücüdür. Bu birbirinden ayırmadığımız bütünlüğün gücüdür bizi çoğaltan. Doğru zamanda, doğru yerde olmaya, hak, özgürlük ve demokrasi mücadelesinde en önde olmaya özen gösterdik. Bugünlere yılmadan, yorulmadan, inançla, azim ve kararlılıkla geldik. Sahada ve masada üye ve çalışanlarımıza karşı sorumluluğumuzun samimi bilinciyle hareket ettik. Özümüzle, sözümüzle, söylemimizle bir olduk. En önemlisi milletimizle, tarihimizle, medeniyet değerlerimizle bir olduk.” dedi.
Öselmiş; “Eğitim-Bir-Sen’in bugünlere gelmesinde, yen ufuklardan yeni umutlara yol almasında emeği olan herkese; yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, İlçe temsilcilerimize ve yönetimlerimize, işyeri temsilcilerimize ve bütün üyelerimize teşekkür ediyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Denizli’de Yetkinin Adresi Değişmedi