Denizli'den Diyarbakır'da bir anaokuluna geçtiğimiz hafta, her çocuğa özel yardım kolisi hazırlanıp gönderilmişti. Hazro ilçesi Kırmataş Mahallesi Anaokulu'nda eğitim gören 24 çocuğun boyu, kilosu ve nelerden hoşlandığı öğretmenlerinden öğrenilip hazırlanan hediye kolileri okula ulaştı. Çocukların sevinçleri gözlerinden okundu. 

Denizli Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir tekstil firmasında Dokuma Planlama bölümünde çalışan 4 arkadaşın, Kırmataş Mahallesi Anaokulu öğretmeni Denizlili Gizem Aköz ile iritabata geçmesiyle süreç başladı. İlk önce okulun dış ve iç cephe boyası yapıldı. Okulun ve öğrencilerin ihtiyaçları listelendi. Dokuma Planlama Bölümü Şefi Tuba Sözgen ve bölüm arkadaşları Şebnem Edremit, Serhat Uluşık ve Şeyma Duysak ile birlikte yardımsever insanlardan çocuklar için bedenlerine uygun gelecek şekilde bot, çorap, mont, eldiven, atkı bere ve oyuncakları bir koliye koyup üzerine isimleri yazıldı ve Diyarbakır'a gönderildi. 

Denizli'den yola çıkan hediye kolileri Diyarbakır Hazro ilçesi Kırmataş Mahallesi Anaokulu'na ulaştı. Sınıfa hep birlikte giren öğrenciler, isimlerinin yazılı olduğu hediye kolisini aldı. Mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler Denizlili yardımseverlere teşekkür etmeyi unutmadı. 

Anaokulu öğretmeni Gizem Aköz, "Bu mutlulukta emeği geçen herkese teşekkür ederiz." dedi.