Denizli Valiliği, Merkezefendi İlçesi Servergazi Mahallesinde 3 milyon liraya mal olması planlanan 24 derslikli ortaokul için kampanya başlattı. 
İmece usulü ile yapılacak olan ‘Hayırseverler Ortaokulu’na hayırseverlerden 100 bin lira bağış isteniyor.  Bugüne kadar hayırsever iş adamları Ferudun Basmacı, Nevzat Özel 100’er bin lira bağışta bulunmuştu. 
Valilik toplantı salonunda bugün düzenlenen protokol imza töreniyle işadamı Seyfi Başer’de okula 100 bin lira bağışladı. Protokole imza koydu. Yarın (Cuma) günüde hayırsever iş adamı Hilmi Özcan, 100 bin lira bağışta bulunmak için protokolü imzalayacak. Yani bugüne kadar 4 hayırsever 400 bin lira okulun yapımı için bağışta bulunmuş oldu. Denizli’de 26 hayırsever daha aranıyor. İmece usulüyle okulun temeli atılacak ve yapımı kısa sürede tamamlanacak. 

EĞİTİM ÖNEMLİ
İmza töreninde konuşan Hayırsever İşadamı Seyfi Başer, ülkemizin muasır medeniyet seviyesine ulaşması için eğitimin önemli olduğuna değinerek, “Rabbimin bize verdiklerini bizde Rabbimizin yolunda harcamaya gayret ediyoruz, gayret edeceğiz. Bu yönden Denizlimiz mümbit bir yer. Sağ olsun, Allah razı olsun tüm işadamlarımızın da bu yönde büyük katkıları var. İnşallah ilerisi ülkemiz adına daha iyi olacak diyor, teşekkür ediyorum.” dedi.

HAYIRSEVERLERİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ
Vali Şükrü Kocatepe’de hayırseverlerin desteğini beklediklerini belirterek “Bugün çok saygıdeğer işadamımız, sanayicimiz Hayırsever Seyfi Başer Beyefendi’nin bir okula katkı yapması sebebiyle protokol yapmak üzere bir araya geldik. Diğer hayırseverlerimizi de teşekkür diyorum. Hayırseverimizin inşallah Denizli’ye yaptığı katkıların kendisine hayır olarak, sevap olarak, uzun ömür ve kazanç olarak dönmesini temenni ediyorum. Hayırseverlerimizin desteğiyle bu okulumuzu inşallah kısa zamanda tamamlayarak eğitim-öğretime kazandıracağız” dedi.