Denizli Delikliçınar Yeni camideki programa Denizli il Müftüsü Mehmet Aşık, İl Müftü Yardımcıları Hasan Hüseyin Ortanca, Hasan Hüseyin Palabıyık, Talat Özmet, Pamukkale Müftüsü Nihat Sevil, din görevlileri, Kur'an Kursu öğreticileri ve çok sayıda öğrenci ile öğrenci velileri katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşma yapan Müftü Aşık, okulların tatile girmesiyle birlikte 25 Haziran tarihinde camilerde ve Kur'an kurslarında,Yaz Kur'an Kursu' eğitimlerinin verilmeye başlandığını belirtti. Aşık, "Siz değerli çocuklarımızın camilerimizi şenlendirmesinden dolayı ayrı bir heyecan ve mutluluk yaşadık. Camilerimizin çocuk sesi ile çınlaması ve şenlenmesi istikbalimizin daha parlak olacağının işaretidir. Yaz tatilinde; Kur'an-ı Kerim'i, Peygamber Efendimiz’in hayatını ve dini bilgileri öğrenmek hem dünya, hem ahiret mutluluğuna vesile olacaktır. Bu vesileyle sizleri, anne ve babalarınızı tebrik ediyorum." dedi.
Sekiz haftalık yaz Kur'an kurslarının 17 Ağustos Cuma günü sona ereceğini belirten Aşık, “Rabbim bu kurslarımızdan istifade etmeyi tüm çocuklarımıza nasiplesin."
Programın sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Müftü Aşık,öğrencilere, din görevlilerine ve Kur’an kursu öğreticilerine teşekkür etti.