Körfez Dershanesi’nin öğrencileri elde ettikleri başarılarla yine zirvede yer aldı. Servergazi Fen Lisesi öğrencisi Güzide Eda Özdemir YGS-1 ve YGS-6 puan türlerinde Denizli 1.si olurken. Erbakır Fen Lisesi öğrencisi Betül Zeren YGS-2 puan türünde Denizli 1.si oldu.

YGS’de iyi puan alarak Denizli’ye başarı getiren öğrencilerin Körfezli olduğunu ifade eden Körfez Dershanesi Genel Müdürü İdris Albayrak, ÖSYM’nin bir hafta gibi kısa bir sürede sonuçları açıklamasının çok iyi olduğunu belirtti. Ayrıca Denizli ilimizin Türkiye genelinde 3. Olması tüm Denizli halkı gibi hepimizi sevindirdi.

Geçtiğimiz yıl tüm YGS ve LYS birincilerinin Körfez Dershanesi öğrencisi olduğunu hatırlatan Albayrak bu yılda 2 öğrencimizin Denizli 1.si olması bizleri mutlu etmiş ve başarının sürekli olduğunu göstermiştir. Ayrıca birçok öğrencimizin aldıkları puanlarla üst sıralarda yer almış olması bizleri mutlu etmiştir.

Tüm öğrencileri tebrik eden Albayrak önümüzde LYS sınavları var, bu sınavlarda öğrencilerimizin başarılı olması için yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını ve LYS sınavında da aynı başarıyı beklediklerini belirtti.