Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesi, Delikliçınar Yeni Camii yanında geliri ihtiyaç sahibi ailelere bağışlanacak bir kermes açtı.
Kermesin açılışına Denizli Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, Denizli Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şube Başkanı Fahrettin Aytuğ, Şube Müdürü Mehmet Tulunay ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışta konuşan Vali Yardımcısı Ertekin, insanların hayat standardını iyileştirme adına yapılan çalışmaların çok anlamlı olduğunu söyledi. Ertekin, “Kimse Yok Mu Derneği Türkiye’nin her yerinde ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor. Yurt dışında Japonya’da depremde, Afrika’nın bazen sadece ismini duyduğumuz yerlerde yardım faaliyetlerinde bulunuyor. Bunlar Türk halkının verdiği güven ve destekle yapılıyor. Bu güzel çalışmaların artarak devam etmesini diliyorum. Burada günülü kadınlarımızın samimi çalışmalarını gördüm, kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.
Başkan Yardımcısı Çınar da insana yardımcı olan her türlü faaliyete destek vermeye çalıştıklarını belirterek, “Bu tür organizasyonlar biz de yapıyoruz. Kimsesi olmayan, uzanacak eli kalmamış olan, derdini kimseye anlatamayan insanlara ulaşmak çok önemli. Buralarda gerçekten önemli bir hayır işleniyor. İnsanımızın çaresizliğine çare olabilmek, onların dar gününde yanında olabilmek son derece önemli. Denizli’de hayırseverlerimiz kadar da ihtiyaç sahibi olduğunu unutmayalım.” diye konuştu.
Kimse Yok Mu Derneği Şube Başkanı Aytuğ ise kermeste elde edilen gelir ve yardımların ihtiyaç sahibi kişilere götürüleceğini vurguladı. Aytuğ, “Din, dil ayrımı gözetmeksizin mağdur olan ülkelere, ihtiyaç sahibi aile ve öğrencilere sahip çıkılması adına böyle bir kermes düzenledik.” şeklinde konuştu.
Hedo Edem Center Pastaneleri'nin sahibi Hasan Öner, kermese katılan vatandaşlara dondurmalı irmik helvası dağıttı. Kermes, 27 Mayıs 2012 Pazar gününe kadar açık kalacak.