Mutlu KELİŞTİ / HABERDENİZLİ

Denizli Kavram Kurs Merkezi idarecileri, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nden düzenlenen toplantıda basın mensuplarının karşısına çıktı. Denizli Kavram Kurs Merkezi ortakları Süleyman Yalçın, Eren Sırakaya ve Onur Ülkeroğlu tarafından kuruldu. 

Basın toplantısında konuşan PEGEM Akademi ve Kavram Kurs Merkezi Kurucu Müdürü Süleyman Yalçın, "KPSS alanında adından söz ettiren PEGEM Akademi olarak başladığımız hizmetlerimizi Kavram Kurs Merkezi olarak sürdüreceğiz. 9-10-11-12. sınıfta okuyan öğrencilerin yanında mezun öğrencilere de eğitim veriyoruz. Kavram Kurs Merkezi, "Aynı Başarı Bambaşka bir Kavram" sloganıyla Denizli'de eğitime büyük katkı sağlayacaktır." dedi. 

PEGEM Akademi ve Kavram Kurs Merkezi Kurucu Müdürü Yalçın, "Öğrencilerimize güzel hizmetler vererek onların güvenini kazanmayı başardık. Verdiğimiz güven doğrultusunda veli ve öğrencilerimiz, üniversiteye hazırlık anlamında kurs talebi oldu. Bizle de ulusal bir makra olan Kavram Kurs Merkezi'ni açmaya karar karar verdik." dedi. 

Yalçın, "9-10 ve 11. sınıflara ara yazılı çalışması, 12. sınıflara ve mezunlara ise üniversiteye hazırlık kursu veriyoruz. Bunları yaparken öğrencilerimize yoğun bir çalışma programı hazırlıyoruz. Yaptığımız deneme sınavları ve yayınlarımızla öğrencilerimize destek olmaya çalışıyoruz. Tecrübeli ve disiplinli öğretmenlerimizin hazırladığı nitelikli sorularla yaptığımız provalar ile öğrencilerimizin öğrenimleri konusunda daha fazla sorumluluk alarak ilerlemelerine yönelik çalışmalar yapıyoruz." dedi.

Denizli Kavram Kurs Merkezi Nerede

Denizli Kavram Kurs Merkezi, Altıntop Mah. 1603 Sokak No:3 Denizli adresinde hizmet verecek. 

Denizli Kavram Kurs Merkezi 9-10-11 ve 12 Sınıflara Eğitim Verecek