18  Mart  Şehitleri Anma  ve Çanakkale Zaferinin  107. Yıldönümü   haftası  vesilesiyle ‘’Öğrencilerimiz, gazilerimiz ile buluşuyor" projesi  kapsamında Sema Abdurahman Karamanlıoğlu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi gazilerle buluştu. Düzenlenen etkinliğe Denizli İl  Milli Eğitim  Müdürü Süleyman  Ekici, Meslek Liselerinden Sorumlu Şube Müdürü Mahmut Gürhan, Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar ve Gaziler; Sema  Abdurahman  Karamanlıoğlu  MTAL’in hamisi Abdurrahman Karamanlıoğlu, Akköy muhtarı Ahmet Yılmaz, öğrenci ve öğretmenler  katıldı.

Okul müdürü Mehmet Özbek, "Öğrencilerimiz, gazilerimiz ile buluşuyor projesiyle öğrencilerimiz ile gazilerimizi bir araya getirerek gazilerimizin tecrübelerini gençlere aktarmalarını, Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ün bu  vatanımızı emanet ettiği gençlerimizde millî ve manevi duyguların pekiştirilmesini hedefliyoruz." dedi. 

Düzenlenen etkinlikte yiyecek içecek hizmetleri alanı Öğretmeni Fatma Dinç, Beyhan Karakuzu, Ali Erdem Atlı, Konaklama Seyahat Alanı Öğretmenleri Sebat Kara, Büşra Tekin  ve Edebiyat Öğretmeni Sefer Eriş  görev aldı. Programda öğretmen Fatma Dinç ‘’Mehmet  Toprak  Oldu‘’ şiirini seslendirdiğinde duygu dolu anlar yaşandı.

Çanakkale Türküsü”nü seslendiren 10. sınıf öğrencisi Abdullah Sarıkaya‘ya  bağlama  ile 10 sınıf  öğrencisi Hüseyin  Aydoğdu eşlik etti.

Programın sonunda Denizli Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Gaziler Derneği Başkanı Hamdi Helvacılar'a plaket hediye etti.

Denizli'de Lise Öğrencileri Gazilerle Buluştu