HAHBERDENİZLİ.COM / DENİZLİ (AA)

Denizli'de, 187 bin 658 öğrenci karne heyecanı yaşadı. Merkezefendi ilçesi Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulunda düzenlenen törende öğrenciler karnelerini Vali Hasan Karahan'ın elinden aldı.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulunda karne dağıtım töreni düzenlendi.

Törene katılan Vali Hasan Karahan, eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan öğrencilerin, dinlenmeyi hak ettiğini söyledi.

Öğrencilerden tatili iyi değerlendirmelerini isteyen Karahan, "Bedenen ve ruhen dinlenmiş olarak tatilden dönün. Bunun için tatilinizi hobilerinizin oluşmasına ve gelişmesine destek olan sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerle değerlendirmenizi isterim." diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da 2017-2018 eğitim öğretim yılının birinci dönemini, huzurlu bir şekilde tamamladıklarını belirtti.

Kentte 187 bin 658 öğrenci ve 14 bin 355 öğretmenin, bugün yarı yıl tatiline başlayacağını dile getiren Oğuz, "Velilerimizden kendilerini üzen karneler getiren öğrencilerimize gereken duyarlılık ve anlayışı göstermesini önemle rica ediyorum. Öğrencilerimizin her zaman yanında olmamız, onların özgüvenini artıracaktır." dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilere, karneleri verildi.