Denizlli İlimizde bu yıl ikincisi yapılacak olan İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı “DENİF-2012” ile ilgili olarak protokol Vali Abdülkadir Demir ve ilgili kurum müdürleri ve oda başkanları ile imzalandı.
Valilik Makamında gerçekleştirilen törene, Vali Abdülkadir Demir, PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Keskin, Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanı Musa Çelikkol, Ticaret Odası Genel Sekreteri Ali Rıza Tekin, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Ferudun Giresun ve GEKA Genel Sekreteri Mehmet Aydıner katıldı.
Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen DENİF fuarına tüm kurumların büyük destek verdiğini söyleyen Vali Abdülkadir Demir, fuar vesilesi ile işveren ve iş arayanın bir araya getirildiğini bunun önemli olduğunu söyledi. Fuarda konferansların da verildiğini hatırlatan Vali Demir, “Denizli’de kurumların en büyük özelliği kendi konularına sahip çıkmaları ve bu işi çok ciddi şekilde benimseyerek katkıda bulunmaları. Bu günde belediyemiz, üniversitemiz, sanayi ve ticaret odamız, esnaf ve sanatkarlar odamız, İş-Kur ve İl Özel İdaresinin katkılarıyla ortak bir çalışma yapılacak. İnanıyoruz ki bu yılki İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı geçen yılkinden çok daha iyi olacak ve katılımcı sayısı önceki yılki fuardan daha çok olacak. Bütün kurumlar bu işe gönülden destek verdiler. Çalışmanın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Vali Abdülkadir Demir’in konuşmasının ardından DENİF-2012 Fuarı protokolü imzalandı.
10-11-12 Mayıs 2012 tarihlerinde Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) yerleşkesinde yapılacak olan fuar için 63 adet stant açılacak.