Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Pınarkent Mahallesi Koyunaliler Caminde yaz Kuran kursu eğitimi, cemaatin kendi arasında topladığı parayla alınan akıllı tahta eşliğinde yapılıyor. 
Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Pınarkent Mahallesi Koyunaliler Caminde yaz Kuran kursu eğitimi devam ediyor. Cami cemaatinin gayretleri ile Denizli’de bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Koyunaliler Cami İmam-Hatibi Hüsametdin Kılıç, “Bilgiye ulaşmanın en kolay yolu olan teknolojik ürünler, artık okullarımızda eğitim araç ve gereçleri arasında yoğun bir şekilde yer bulmaya başlamıştır. Bir dönem tepegöz, video, televizyon, radyo gibi unsurların kullanıldığı eğitim sektöründe artık bu materyallerin yerini tartışmasız bir şekilde bilgisayarlar, projeksiyon cihazları ve akıllı tahtalar almaya başlamadı. Biz de bu teknolojinden faydalanmak için yaz Kuran Kursumuzda akıllı tahta ile eğitime başladık. Bu sayede Denizli’de bir ilki gerçekleştirdik. Geçen yaz 30 öğrencimiz yaz Kuran kursuna katılmıştı. Akıllı tahta sayesinde bu yıl 65 öğrencimiz kayıt yaptırdı” dedi.
Akıllı tahtaların görsellik sağlaması, öğrencilerin derse olan ilgisinde büyük artış göstermesini ve öğrencilerin dersi daha dikkatli dinlemelerini sağladığını vurgulayan İmam Kılıç, yaz kuran kursundaki derslerin görsellik sayesinde daha kaliteli, etkili bir şekilde işlendiğini kaydetti. Kılıç, “En önemlisi de öğrencilerimizin iki hafta gibi kısa zamanda Kur’an-ı Kerim’e geçmeleri bizleri, ailelerini ve cami cemaatimi fazlasıyla sevindirmiştir’’dedi.