Zeybekci mesajında, Bilgi çağındayız Asra hükmetmek istiyorsak, bilgiyi yönetebilecek bir donanıma kavuşmalıyız. Bu da iyi eğitimli gençlikle olacaktır. Son yıllardaki başarısıyla imrenilen bir yer haline gelen ülkemiz, eğitimli gençlerle daha da yükselecektir.

Gençler, kendinizi en iyi şekilde yetiştirerek size duyulan güveni boşa çıkarmamanızı, tüm varlığını gençliğine adamış ülkemizi ilim, fen, mühendislik, teknoloji, sanatçı ve sanatkar yetiştirmede parmakla gösterilen bir seviyeye getirmenizi bekliyoruz!

Zeybekci, Bu hafta sonu yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS), özellikle mesleki başarıya giden yoldaki önemli basamaklardan biri. O nedenle, böyle bir fırsatı en iyi şekilde değerlendirebilmeli.

YGS’ye girecek adaylara başarılar dilerim. Her birinin en iyi şekilde sınava hazırlandığına eminim. Hem onların hem de ailelerinin geleceklerine yatırım niteliğindeki emeklerinin karşılığını almaları tek temennim. Özellikle öğrencilerimizin aileleri, bugünlerde onları her türlü stresten uzak tutan, özverili ve özgüven aşılayan bir yaklaşımla, çocuklarına yardımcı olmalı. Bu arada, her iki taraf da şunu da unutmamalı: Sınav, dikkate alınmayacak bir olay olmadığı gibi her şey demek de değildir! İnsan, hepsinden önce gelir.