Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilere sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin önemi anlatıldı.
Bekilli Meslek Yüksekokulu’nda ‘BMYO’da Sosyal-Kültürel ve Sportif Faaliyetler’ semineri düzenlendi. Okul bünyesinde yer alan Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Topluluğu Danışmanı Öğretim Görevlisi Hakan Cantürk’ün konuşmacı olduğu seminerde öğrencilere okulda bulunan olanaklardan ve planlanan etkinliklerle ilgili bilgiler verildi. Topluluk olarak amaçlarının öğrencilerin kültürel ve sosyal yaşamlarına katkı sağlamak olduğunu belirten Cantürk, "Topluluğumuz içerisinde öğrencilerimizin ilgi alanları ile ilgili olan ve kişisel yeteneklerini geliştirmeye teşvik eden pek çok faaliyete yer verilmektedir. Bu faaliyetler hem sosyal yaşamı hareketlendirmekte, hem de sizlere kişisel gelişim, etkileşim ve paylaşım imkanı sunmaktadır" dedi.
Geçmiş dönemlerde gerçekleştirilen faaliyetlere ait görüntülerin paylaşıldığı seminerde, spor alanında birçok başarıya imza attıklarına dikkat çeken Cantürk, "Her insanın gelecekle ilgili planları vardır. Bu planları gerçekleştirebilmek için de öncelikle sağlıklı bir bedene ihtiyacınız olacaktır. Spor yapmak bu anlamda bir gerekliliktir. Spor yapmak bir alışkanlık ve aynı zamanda çocuklarınıza bırakabileceğiniz en güzel mirastır" dedi.
Seminerin sonunda meslek yüksekokuluna vermiş olduğu katkılarından dolayı Cantürk’e Bekilli Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Alper Akgün tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.