Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Sevindik Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’nde eğitim alan öğrencilerin velileriyle bir araya geldi. Toplumun her kesimiyle bir arada olmaya özen gösteren Başkan Zolan, belediyeye bağlı bilgi evi ve kurs merkezlerinde eğitim alan öğrencilerin velileriyle buluşmalarını sürdürüyor. Bu buluşmalarda velilerin istek, görüş ve önerilerini dinleyen ve birçok konuda kendisine yöneltilen soruları içtenlikle cevaplandıran Başkan Zolan bu kez Sevindik Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’nde veliler ile bir araya geldi.
Yoğun bir katılımın gerçekleştiği toplantıya gösterilen ilginin kendisini mutlu ettiğini dile getiren Başkan Zolan, “Çocuklarınızı bize güvenerek bu eğitim kurumuna gönderdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Denizli Belediyesi olarak ilk ve ortaokula giden çocuklarımızın boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirip yeni bilgiler öğrenmeleri için kentin farklı bölgelerinde açtığımız 8 bilgi evi ve kurs merkezinde bin 600 öğrencimizi biz geleceğe hazırlıyoruz. Bilgi evlerimiz, çocuklarımızın ve gençlerimizin sosyalleşmesine katkı sağlıyor. Buradaki eğitim sürecimiz, çocuklarımızın sosyalleşmesini sağlayacak şekilde oluşturuluyor. Yarının aydınlık Türkiye’sini bugünün minik öğrencileri yaratacak. Bilim, kültür, sanat ve teknolojiyle donatılmış çocuklarımız gelecekte ülkemize yön verecek ve muhtemel rakiplerinin her zaman bir adım önünde olacaklar. Herbiri birer mücevher olup ülkemizi aydınlatacak. Bizim için eğitim her şeyden önemli” dedi.
Bilgi evi ve kurs merkezlerinin yaz aylarında da açık olacağı müjdesini veren Başkan Zolan sözlerini şöyle sürdürdü:
“Karaman, Sevindik, Yenişehir, Fatih, Mehmet Akif Ersoy, Aktepe, Anafartalar ve Gökpınar Bilgi Evi ve Kurs Merkezlerimiz yaz aylarında da açık olacak. Yaz döneminde de çocuklarımızın bu merkezlerden yararlanması için planlamalar yapıyoruz. Ders dışında çocuklarımızın farklı alanlarda da hem eğlenecekleri hem de bir şeyler öğrenebilecekleri eğitimlerin verilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocuklarımız bu eğitimlerde yeteneklerini geliştirecek, sosyal yönlerinin farkına varacak. Böylece, velilerimizin uzun zamandır yaz döneminde bilgi evleri ve kurs merkezlerinin açık olması yönündeki talepleri karşılanmış olacak.”