Denizli Belediyesi’nin çocukların eğitimine yardımcı olmak için sürdürdüğü Bilgi Evleri ve Kurs Merkezileri’ne kayıtlar başlıyor.
Denizli Belediyesi’nin, bilgi evlerinden yararlanan öğrencilere, bilgiye ulaşmayı kolaylaştırmak, boş zamanlarını faydalı etkinliklerle değerlendirmek, ev ödevlerinin yapılmasında rehberlik etmek, zekalarını, aileler için de çocuklarını güven ve huzur içinde emanet edebilecekleri sağlıklı mekanlar yaratmak için sürdürülen bilgi evi ve kurs merkezleri, kapılarını yeni eğitim yılına aralıyor. Bilgi evleri ve kurs merkezlerinden ilköğretim 2. sınıf ile 8. sınıflarda eğitim gören öğrenciler yararlanıyor. Bilgi Evi ve Kurs Merkezleri’nde, 2013-2014 Eğitim Yılı deneyimli öğretmen kadrosuyla 23 Eylül 2013’de ilk ders başlayacak.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da, bilgi evleri ve kurs merkezleri hakkında bilgi verdi. Denizli Belediyesi olarak en büyük yatırımların çocuklara yapılması gerektiği bilinciyle hareket edildiğini kaydeden Başkan Zolan, ‘’Geleceğimizi şekillendirecek olan bu günün küçükleri çocuklarımızdır. Bu projenin, toplumun en önemli sorunlarından birisi olan sosyal kültürel eğitim imkanlarına yeterince ulaşamama konusunda destek sağladığını biliyoruz ve bu anlamda da çok mesafe kat ettik. Merkezlerin açılmasıyla özellikle çalışan, maddi imkanları kısıtlı ailelerin çocukları bu merkezlerde çocuklarının daha kaliteli zaman geçirdiği için onları güvenle bırakabilmektedir’’ dedi.