Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu (Bekilli MYO) tarafından, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’na (LÖSEV) destek amaçlı düzenlenen etkinlik; öğretim görevlileri, öğrenciler ve idari personel tarafından büyük ilgi gördü.
2 – 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında, ülke genelinde, yapılan farkındalık etkinliklerine Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu da katıldı.  ‘’Sizde var mısınız güçlü olmaya’’, ‘’Maskemi takarım hayalime koşarım’’, ‘’Hepimiz birer mucizeyiz’’, ‘’Unutma her çocuk bir kahramandır’’ sloganlar ile yola çıkan meslek yüksekokulu öğrencileri, LÖSEV’e destek vermek amacıyla ve öğretim görevlileri işbirliği ile bir etkinlik gerçekleştirdi.
Etkinlik, Bekilli MYO öğrencileri tarafından hazırlanan afiş ve pankartların yanı sıra maskelere çizilen eğlenceli yüz ifadeleri ile adeta bir şölene dönüştü. Bilinçlendirme faaliyetlerinin kesintisiz sürdürülmesi, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve tüm öğrencilerin gönüllü üye olmaları için hazırlanan afiş, pankart ve görseller okulun panosunda sergilendi. Etkinlik, öğrencilerin hazırladığı ürünlerle, birbirinden renkli fotoğraf çekimi ile son buldu.