Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, belediyeye bağlı bilgi evi ve kurs merkezlerinde eğitim alan öğrencilerin velileriyle buluşmalarını sürdürüyor. Başkan Zolan son olarak Anafartalar Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’nde eğitim alan öğrencilerin velileriyle bir araya geldi. Velilerin istek, görüş ve önerilerini dinleyen ve birçok konuda kendisine yöneltilen soruları içtenlikle cevaplandırdı.
Eğitim konusunda Denizli Belediyesi’nin çok önemli projeler hayata geçirdiğini dile getiren Başkan Zolan, “ Eğitim bizim olmazsa olmazımız. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın donanımlı olması birinci önceliğimiz. Bu konuda biz çok önemli projeler hayata geçirdik. Okul yapımından, yardımcı kaynak dağıtımına eğitime katkı koymaya çalışıyoruz. Benim en önemsediğim proje ise Denizli’nin farklı 8 bölgesinde eğitim veren bilgi evi ve kurs merkezleri. Sayı artırmak için girişimlerimiz devam ediyor. Bu eğitim kurumlarına çocuklarınızı bize güvenerek gönderdiğiniz için hepinize teşekkürlerimi iletiyorum. Bilgi evlerimiz, çocuklarımızın ve gençlerimizin sosyalleşmesine katkı sağlıyor. Buradaki eğitim sürecimiz, çocuklarımızın sosyalleşmesini sağlayacak şekilde oluşturuluyor.Göreceksiniz bilgi evleri ve kurs merkezlerimizde eğitim gören öğrencilerden birçoğu yarın ülke yönetiminde söz sahibi olacak. Her biri birer mücevher olup ülkemizi aydınlatacak. Bizim için eğitim her şeyden önemli’’dedi.
Bilgi evi ve kurs merkezlerinin yaz aylarında da açık olacağı müjdesini veren Başkan Zolan sözlerini şöyle sürdürdü: “Karaman, Sevindik, Yenişehir, Fatih, Mehmet Akif Ersoy, Aktepe, Anafartalar ve Gökpınar Bilgi Evi ve Kurs Merkezlerimiz yaz aylarında da açık olacak. Yaz döneminde de çocuklarımızın bu merkezlerden yararlanması için planlamalar yapıyoruz. Ders dışında çocuklarımızın farklı alanlarda da hem eğlenecekleri hem de bir şeyler öğrenebilecekleri eğitimlerin verilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocuklarımız bu eğitimlerde yeteneklerini geliştirecek, sosyal yönlerinin farkına varacak. Velilerimizin uzun zamandır yaz döneminde bilgi evleri ve kurs merkezlerinin açık olması yönündeki talepleri karşılanmış olacak.’’