Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı’nda Denizlili Başak Önder, tüm soruları eksiksiz doğru yanıtlayıp Türkiye birincisi oldu. 
Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) sınav sonuçları açıklanmasının ardından birincinin Denizli’den çıktığı görüldü. Özel Servergazi Orta Okulu’nda okuyan Başak Önder, girdiği TEOG sınavında tüm soruları eksiksiz doğru yanıtladı. Yakaladığı başarının ardından okuduğu Servergazi Ortaokulu başarılı öğrenciyi dizüstü bilgisayarla ödüllendirdi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen Özel Servergazi Ortaokulu Müdürü Uysal Cesur, okul olarak büyük bir başarı yakaladıklarını söyledi. Sınava 1 milyon 200 bin öğrencinin girdiğini hatırlatan Cesur, şöyle konuştu: "Okulumuz, Bakanlık tarafından açıklanan hem yerleştirme puanında hem de Türkiye geneli ve il geneli başarı yüzdeliği sıralamalarında bundan önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da zirvede yer aldı. Türkiye birincisi kızımız Başak Önder, 502.504 puan alarak hem Denizli hem de Türkiye birincisi oldu. Normalde en yüksek puan 500 ancak bizim kızımız 500’ü de geçti. Başak kızımız Matematik Olimpiyatı’nda ülkemizi temsil ettiği için ek puanıyla beraber bu puanı aldı. Biz kendisini gönülden tebrik ediyoruz.’’
Türkiye birincisi olan Başak Önder de, "Benim birinci olmamı sağlayan ek puan olimpiyatlardan geldi. Matematik olimpiyatlarını bırakmayacağım. Bundan sonra Servergazi Fen Lisesi’ne devam edeceğim.Daha sonra da Boğaziçi Üniversitesi’nde mühendislik okumak isterim. Uluslararası olimpiyatlarda da ülkemizi temsil etmek isterim’’ dedi.


Konuşmaların ardından Türkiye birincisi Başak Önder’e okul tarafından dizüstü bilgisayar hediye edildi.