PAÜ Teknokent Konferans Salonunda düzenlenen konferansa ADM ve GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Serdar Marangoz, Aydem ve Gediz Elektrik Satış Müdürü Hayrettin Üçüncü, hocalar ve öğrenciler katıldı. Panelde nükleer enerjinin bilinmeyenleri, güneş panellerinin bireysel kullanımı, enerji sektöründe girişimcilik gibi konularda öğrencilere bilgiler verildi.
Panelin açılış konuşmasının ardından Aydem ve Gediz Elektrik Satış Müdürü Hayrettin Üçüncü, “Nasıl Başarılı Bir Kariyere Sahip Olursunuz” konulu sunum yaptı. Türkiye'deki enerji piyasası hakkında katılımcılara detaylı veren Üçüncü, özellikle öğrencilere, başarının herkesin istediği, ancak az kişinin sahip olduğu sonuç olduğunu, başarılı bir kariyer için neler yapmaları gerektiği konusunda yol gösterici açıklamalar bulundu. 
Etkinliğin fuaye alanında “Aydem Akademi” projesi, elektrik tedarik hizmetinin geliştirilmesi amacıyla yapılan çalışmalar ve sektörün gelişimi hakkında bilgi ve deneyimler paylaşıldı. 
Bereket Enerji Grubu olarak, Aydem ve Gediz Elektrik bölgelerinde 4,7 milyon müşteriye hizmet verdiklerini belirten Üçüncü, Aydın, Denizli ve Muğla illerinde yaklaşık 1,8 milyon müşteriye en avantajlı fiyatlarla elektrik hizmeti sunmayı ve müşteri memnuniyetini sürekli kılmayı hedeflediklerini dile getirdi. 10 yıldır çalışmalarına deva ettiklerini dile getiren Üçüncü, İzmir ve Manisa bölgelerindeki müşteri sayılarının ise 2,9 milyona ulaştığını belirtti. 
Üçüncü, “Aydem Elektrik olarak, yenilebilir enerji kaynaklarını önemsiyoruz. Yenilebilir enerji kaynaklarından kastımız, güneş, rüzgar, su, jeotermal gibi. Bugün burada bulunmamızın amaçlarından bir tanesi de, bu enerji kaynaklarını önemini gençlere ve öğrencilere anlatmak. Özellikle yenilenebilir enerji konusunda gençlere kendilerine yatırım yapmalarına tavsiye ediyoruz. Bu konuda gerek yerel, gerekse uluslararası sertifikasyonlara başvurup, bilgilerini belgelendirmelerini tavsiye ediyoruz. Umarım herkes için verimli bir etkinlik olmuştur. Bundan sonra Aydem ve Gediz Elektrik olarak gerek yurt içi gerekse yurt dışı Ar-Ge faaliyetlerine katkı sağlamayı düşünüyoruz” dedi.