20 Şubat 2020 tarihinde Almanya Leverkusen şehrinde düzenlenen derneğin hayır kahvaltısında elde edilen yardımlar ile ihtiyaç sahibi çocuklar için tablet bilgisayar alımında kullanıldı. Denizli merkez Pamukkale, Merkezefendi ve ilçelerde ihtiyaç sahibi 120 öğrenciye tablet yardımı yapıldı.

Denizli'de bulunan Avrupa Denizlililer Derneği Başkanı Ali İnceören ilk olarak Denizli Valisi Ali Fuat Atik'i makamında ziyaret etti. Vali Atik de desteklerinden dolayı İnceören ve dernek yönetimine teşekkür etti.
Daha sonra Denizli Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından belirlenen Denizli merkezde 100 öğrenci ve çevre ilçelerden belirlenen 20 öğrenciye tablet bilgisayarlar teslim edildi. 

Başkan İnceören Vakıf Müdürü Murat Sevinç ile bir araya gelerek dernek çalışmalarını anlattı.
Avrupa Denizlililer Derneği Başkanı Ali İnceören, kendilerine destek olan Denizlili iş insanı Yurtsever İletişim sahibi Yasin Yurtsever ile Patel Teknoloji yetkililerine de ayrıca teşekkür etti.

Başkan Ali İnceören "20 Şubat 2020 tarihinde almanya leverkusen şehrinde düzenlediğimiz hayır kahvaltısında elde edilen yardımları pandemi nedeniyle gecikmeli de  ihtiyaç sahibi çocuklarımıza teslim etmek üzere buradayız.Kahvaltımızda elde edilen  yardım severlerin destekleriyle bu yardımları pandemi döneminde uzaktan eğitime katılabikmeleri için memleketimizin çocuklarına 120 samsung tabletlerini teslim ettik" dedi.

Avrupa Denizlililer Derneği'nden 120 Öğrenciye Tablet

Avrupa Denizlililer Derneği'nden 120 Öğrenciye Tablet