Okullarda yaz tatiline sayılı günler kala mezuniyet törenleri düzenlenmeye başladı. Denizli'de eğitim öğretim veren Mavi Bilgi Kolejleri, 2018 yılı mezuniyet törenini Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştirdi. Mezuniyet törenine kurucu İbrahim Göncüoğlu, lise müdürü Muhammet Balkan, ilköğretim müdürü Nail Suna, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Tören açılışı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kurucu İbrahim Göncüoğlu‘nun, okul müdürlerinin konuşmalarından sonra, okul birincilerine plaket ve şiltleri verildi. Mezun olan öğrencilere diplomaları verildikten sonra kep atma töreni yapıldı.

Kurucu İbrahim Göncüoğlu yaptığı konuşmasında; "Sizlerden emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı, bir ebeveyn olarak; idarecilerim, bütün öğretmenlerim ve personelim ile birlikte yetiştirmeye çalıştık. Öğrencilerimizi kendine güvenen, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden, bilgili, görgülü, yaşamayı ve yaşatmayı seven, görev bilincine sahip, sevgi dolu bireyler olarak, sizlere büyük bir mutluluk ve heyecan içerisinde tekrar takdim ediyorum. Sayın veliler, öğrencilerime yaklaşan üniversite ve lise giriş sınavlarında başarılar diler onlara olan desteklerinizin devamını temenni ederim. Değerli meslektaşlarım, bir anne ve baba şefkati ile kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığınız evlatlarımızı bugün buradan uğurluyoruz. Onlara gösterdiğiniz kılavuzluk ve ilgi için sizlere teşekkür ederim” dedi.

mavi bilgi koleji denizli2

Göncüoğlu, Ulu Önder Atatürk'ün "Bütün umudum gençliktedir' sözüyle ülkeyi ve bütün değerlerini gençlere emanet ettiğini belirtti. Göncüoğlu, "Sevgili gençler, okula ilk başladığımız günden bugüne değin, eğitildiniz, bilgi ve erdemle donatıldınız, bugün mezuniyetinizi yaşıyorsunuz. Biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okul günleriniz, okul anılarına dönüşecektir. Sizlerin gelecekteki başarınızla; bizleri, okulumuzu ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır. Değerli Gençler, bütün toplumların ve ulusların umutları ve güvenceleri genç nesillerdir. Elbette bizim de geleceğimiz ve güvencemiz sizlersiniz. Bu gerçeği Ulu Önder Atatürk” Bütün umudum gençliktedir” diyerek ülkeyi ve bütün değerlerini gençlere emanet etmiştir. İnanıyorum ki; sizler de umutlarımızı ve güvenimizi boşa çıkarmayacak ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine ulaştıracaksınız. Buna bütün kalbimle inanıyor ve tekrar söylüyorum. Sizlerden dürüst, adil ve değerlerine bağlı iyi bir insan olmanızı istiyorum” dedi.

mavi bilgi koleji denizli