5 Şubat-20 Nisan tarihleri arasında devam edecek olan programın içeriğinde KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik eğitimi yer alacak. Beş etaptan oluşan program sonunda 125 kişi sertifika almaya hak kazanacak.

Protokol imza töreninde açıklama yapan ASKON Denizli Şube Başkanı Hakkı Pekdemir programa ilişkin şu açıklamalarda bulundu: “Yeni buluşlara, yeni iş fikirlerine inovatif üretim şekillerine ve farklı iş kollarına ihtiyacımızın olduğu bu dönemlerde tüm bu ihtiyaçların karşılanması adına ülkemize yeni girişimcilerin kazandırılabilmesi için düzenlenen girişimcilik eğitimlerinin hayırlı olmasını temenni ediyor, bu kursların düzenlenmesine destek veren İŞKUR İl Müdürümüz Feridun Giresun’a ve düzenlenecek olan kurslara ev sahipliği yapacak olan Teras Park alışveriş merkezi yönetimine teşekkür ediyoruz.”

İŞKUR İl Müdürü Feridun Giresun da ASKON ile ortaklaşa gerçekleştirilecek olan girişimcilik eğitimlerine yönelik olarak şunları belirtti: “Ülkemiz ve ilimiz adına girişimciliğin artmasına vesile olan bu programlar bizler için çok büyük önem arz etmektedir. Özellikle kadın girişimcilerimiz bu programlar vesilesi ile hayallerini gerçeğe dönüştürebilme fırsatı bulmuşlardır. Kadın girişimci sayımızın bu programlar neticesinde ciddi oranda artış gösterdiğini görmek bizleri ayrıca mutlu etmektedir.”