Acıpayam’lı hayırsever serbest muhasebeci- mali müşavir Şeref Eraydın tarafından oluşturulan kütüphane açılışına, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, eşi Uz.Dr. Sermin Altındiş Şevkan, Acıpayam Engelliler Başkanı Yıldıray Koşar, Şeref Eraydın’ın davetlisi olarak Acıpayam’a gelen şair-yazar Huriye Saraç(Cumhuriyet Ana), Gülcan Erdem, Fevzi Keyik, Dr.Selim Çakır, Yücel Kalaycı ve gazeteci  Mesut Tim, emekli öğretmenler, daire ve kurum amirleri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.
 
3 Nisan 2015’de Acıpayam Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ilk kütüphanesini açan Şeref Eraydın, sevdalısı olduğu Acıpayam için kütüphane açılışında maddi ve manevi desteklerde bulunan herkese teşekkür etti. Eraydın, okulda ve dernekte toplam  7.185 kitap olduğunu ve bunu 10.000 kitap yapacağını ifade etti.
 
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan  yaptığı konuşmada şunları ifade etti:
‘’ Yeryüzünün diğer milletleri içinde Yüce Türk milletinin var olması için okumak gerekiyor. O karların üzerinde Kurtuluş Savaşının nereye gidip geleceği belli olmayan ortamda bile çıkarıp cebinden altını çizerek okuyorsa Mustafa Kemal biz onu örnek almamız gerekiyor. Her nerede bir Kütüphane açılırsa orada ayrı bir medeniyet vardır. Acıpayamımız bu anlamda takdire değer. Bu takdire değerlik Acıpayam’ın insan yapısından kaynaklanıyor. Acıpayam eğitimde büyük bir seferberlik var. Biz ne zaman Halk Kütüphanesine gittiğimizde gencinden yaşlısına kadar kitap okuyan halkımızı görüyoruz. Kitapları okuduğumuz ve okuduğumuzu anladığımız kadar insanız her şeyden önce. Bizler çocuklarımıza başta örnek olmamız, çocuklarımızın okuyarak büyümesi lazım. Acıpayam’da bir hedefimiz var, İlçe Halk Kütüphanemizi en modern bir hale getirmek’’ dedi.
 
Başkan Şevkan,"Acıpayam Engelliler Derneğimizde Şeref Eraydın abimiz tarafından kazandırılan kütüphanemizin hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum’’ dedi.
 
Kütüphanede emeği geçen ve destek verenlere teşekkür plaketi verilmesinin ardından Acıpayam Engelliler Derneği Şeref Eraydın Kütüphanesi açılışı gerçekleştirildi.