Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ilk ve ortaokula giden çocukların boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirip yeni bilgiler öğrenmeleri için açtığı 9 bilgi evi ve kurs merkezi, yaz mevsiminde de hizmet verecek.

İlk ve ortaokula giden çocukların boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirip yeni bilgiler öğrenmeleri için Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı 9 bilgi evi ve kurs merkezi, yaz mevsiminde de hizmet verecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, öğrenci ve velilere Bilgi Evleri ve Kurs Merkezlerinin bu yıl da yaz aylarında açık kalacağı müjdesini verdi.

Bilgi Evleri ve Kurs Merkezlerinin yıllar önce 140 öğrenciyle açıldığını bugün ise 9 Bilgi Evi'ne ulaşılıp binlerce öğrenciye eğitim verildiğini ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Fırsat buldukça Bilgi Evleri ve Kurs Merkezlerine gidiyorum. Hem öğrencilerle hem de öğretmenlerle sohbet ederek öğrencilerin geleceğe hazırlanmalarını büyük bir memnuniyetle takip ediyorum. Çocuklarımızdan ve velilerimizden gelen talepler doğrultusunda bu yıl da yaz aylarında bilgi evlerini açık tutmaya karar verdik" dedi.

Eğitim için Büyükşehir'in tüm imkanlarını seferber etmeye hazır olduklarını ifade eden Başkan Zolan, amaçlarının geleceği şekillendirecek olan çocukların gelişimine katkı sağlamak olduğunu söyledi.Bilim, kültür, sanat ve teknolojiyle donatılmış çocukların gelecekte ülkeye yön verecek ve rakiplerinin her zaman bir adım önünde olacaklarını belirten Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını kaydetti.