Denizlili iş adamı Ahmet Çalışkan, 43 yıllık eşi adına Denizli’ye okul yaptıracak.
Denizlili hayırseverler okul yaptırmaya devam ediyor. 2013 yılı boyunca hayırseverler okul yapımı için 10 milyon TL’den daha fazla katkıda bulunurken, Denizli Valisi Abdülkadir Demir tüm hayırseverlere teşekkür etti. Son olarak Denizlili iş adamı Ahmet Çalışkan, 43 yıllık eşi Sıdıka Çalışkan adına okul yaptırmak için protokol imzaladı.
Denizli Valisi Abdülkadir Demir’in de katıldığı protokol töreninde konuşan Ahmet Çalışkan, 3 yıl önce de kendi adına bir okul yaptırdığını söyledi. Okul yaptırmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirten Çalışkan, "İlkokulu yaptırdıktan sonra çok mutlu oldum. Eşim adına da bir okul yaptırmayı çok istiyordum. 43 yıllık eşim adına bu okulu yaptıracağım için çok mutlu oldum" dedi.
Ahmet Çalışkan’ın eşi Sıdıka Çalışkan da eşinin kendisi adına okul yaptırdığı için mutlu olduğunu belirterek, okulun tüm Denizli’ye hayırlı olmasını diledi.
Denizli Valisi Abdülkadir Demir ise okulun 24 derslikli olacağını belirterek, "Okulumuza hayırseverimiz tarafından 1 milyon 100 bin TL katkı verildi. Eşi adına yaptıracak olması da çok güzel. İnşallah bu okulumuzda okuyacak öğrenciler hayırseverlerimizi unutmayacak. Hayırseverlerimizin eğitime sağladığı katkı da 10 milyon TL’yi geçti. Ben tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum" dedi.
Konuşmaların ardından okul protokolü imzalandı.