Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hüseyin Bağcı 42 yıl aradan sonra Acıpayam Lisesi öğrencilerine''Yüksek Öğrenime Geçiş ve Liseler konulu konferans verdi.

Acıpayam Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirilen konferansa Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hüseyin BAĞCI,Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, PAÜ. Acıpayam Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Turgut TOK,PAÜ. Acıpayam Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Tolga BAKIRTAŞ,Acıpayam Lisesi Müdürü Fuat Taşlı, Öğretim görevlileri,okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.


Kendisi de Acıpayam Lisesi mezunu olan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hüseyin Bağcı'ya konferans sonunda ilkokul,ortaokul diplomaları ve okula kayıt belgesi verildi.

İlkokul diploması Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Ortaokul diploması Belediye Başkanımız Dr.Hulusi Şevkan, okula kayıt belgesi Acıpayam Lisesi Müdürü Fuat Taşlı tarafından verildi.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hüseyin Bağcı katılımcılar ve öğrencilerle Acıpayam Lisesi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.