“3.500 KÖYE 350.000 KİTAP” Projesinde Kitap Teslim Töreni bu kez Denizli'de yapıldı.
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ile Denizbank A.Ş. işbirliği ile köylerimizde yaşayan üretici ve yetiştiricilerimizin gelişen tarımsal teknoloji ve bilgiden faydalanabilmesini sağlamak, dolayısıyla tarım sektöründe verimliliği ve üretimi arttırmak amacıyla 2009 yılında “1.000 köye 100.000 kitap”,  2010 yılında ikincisi olan 1.500 köye 150.000 kitap”  kampanyası düzenlendi ve belirlenen yerleşim yerlerine 150.000 kitabın dağıtımı yapıldı.
Kitap dağıtım projesinin beklenenin çok üzerinde ilgi görmesi ve diğer köy ve beldelerden gelen yoğun talepler üzerine Bakanlık ve Denizbank A.Ş. projenin üçüncü kısmı olan “3.500 köye 350.000 kitap” kampanyasını hayata geçti. Ülke genelinde proje kapsamında dağıtılacak olan kitaplar Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yayın Dairesince hazırlanmış olup kitapların basım ve dağıtımı Denizbank A.Ş. sponsorluğunda gerçekleştirildi.
Bitkisel ve hayvansal üretim konularını içeren kitaplar Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ve Gıda,Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüklerince belirlenen köylere dağıtılacak. Kitap dağıtımları belirlenirken köylerin üretim potansiyelleri ve köylerde görev yapan sözleşmeli personel durumu dikkate alındığı belirtildi.
Proje kapsamında, ilimizde Merkez dâhil 18 Denizli'ye bağlı 42 köye her birine 100 kitap olmak üzere toplam 4.200 kitap dağıtıldı.
 21 Ekim 2011 Cuma günü Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde Kitap dağıtım töreni düzenlendi. Projenin üçüncü kısmında ise merkez dahil 10 ilçemizin 16 köy ve beldesine 1.600 adet daha kitap dağıtıldı.

Denizli'de Kitap verilen ilçe ve köyler:

Çameli : Cumaalanı ve Gökçeyaka Köyleri
Çal : İsabey Beldesi
Çardak : Beylerli Beldesi 
Çivril  : Seraserli ve Şenköy  Köyleri
Güney  : Haylamaz Köyü 
Honaz  : Kızılyer Beldesi,
Kale  : Gökçeören köyü ve Gölbaşı Beldesi
Sarayköy : Sığma Beldesi
Tavas  : Kızılca ve Pınarlar  Beldesi,
Merkez : Yeniköy ve Aşağışamlı Köyü ve Irlıganlı Beldesi

Dağıtımı yapılan kitaplar, üretici ve yetiştiricilerimizin eğitimi ve bilinçlendirilmesinde en büyük yardımcılarımızdan biri olacaktır. Köy ve Beldelerde görev yapan 16 Ziraat Mühendisine teslim edilen kitap setleri ilimiz tarımına artı yönde bir ivme kazandıracağına olan inancımız tamdır.