Denizli Ticaret Odası Başkanı ve Denizli Sanayici, Tüccar ve İş adamları Platformu Dönem Sözcüsü Necdet Özer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm dünyada emsali olmayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın ve TBMM'nin açılışının 93. yılına ulaşmanın gurur ve coşkusu içinde olduklarını kaydetti.
23 Nisan 1920’nin, millet egemenliğinin vazgeçilmezliği ve resmen tüm dünyaya kanıtlandığı bir gün olduğunun altını çizen Özer “Bugünü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Çocuk Bayramı olarak ilan ederek, tüm dünya çocuklarına armağan etmiştir. Milletimizin gurur ve coşku günü olan 23 Nisan, Atatürk'ün çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güveninin en güzel göstergesidir.
Çocuklarımız bizler için de çok önemli değerlerdir. Çocuklarımıza yapacağımız yatırımlarda eğitim başta olmak üzere hiçbir fedakarlıktan kaçınmamalıyız. Bu yatırımın temelini ne kadar sağlam atarsak geleceğimizin yatırımı da o kadar sağlam olur. Çünkü çocuklarımız, büyüdüklerinde çeşitli devlet kademelerinde ve farklı iş gruplarında sorumluluk sahibi kişiler olacaklar, Türkiye'yi her zaman ve zeminde en iyi şekilde temsil edecek ve yarınlara taşıyacaklar” dedi.
Özer “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın başarılarının ve mutluluğunun daim olması dileklerimle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı ve TBMM'nin açılışının 93. yılının coşkusunu Denizli Ticaret Odası olarak yürekten kutluyor ve paylaşıyoruz” diye konuştu.