Ziyarette, Doğuş Planet (n11.com) Akdeniz Bölge Satış Müdürü Mehmet Dereli ile Akdeniz Bölge Uzmanı Cihangir Eraslan ve Denizli Ticaret Odası Meclis Üyesi Ahmet Muslu hazır bulundu.
Günümüzde e-ticaretin çok önemli bir hal aldığını dile getiren Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, “Dünya artık online olarak ticaret yapıyor. Üyelerimizin de bu gelişmeleri değerlendirerek, satış yapmaları kendileri için fırsattır. İlimizde yoğun üretimi yapılan ürünlerin elektronik ortama taşınması hem ilimiz hem de ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlayacaktır.” dedi.
Yerel işletmecilerin ticaret hacmini büyütmek için "n11.com Anadolu'ya Uğur Getiriyor" projesi kapsamında çeşitli illerde organizasyonlar düzenlediklerini belirten n11.com Akdeniz Bölge Satış Müdürü Mehmet Dereli, şöyle konuştu: “Denizli’deki işletmelerin gücü ve ürettiği ürünler hepimizin malumu. Bu ürünlerin pazarda daha fazla yer almasını istiyoruz.  Bu kapsamda da n11.com Anadolu'ya Uğur Getiriyor Projesi’ni uygulamaya geçirdik. Amacımız işletmelerin potansiyelini arttırmaktır. Denizli Ticaret Odası ile de benzer organizasyonlar tertip etmek istiyoruz.”