Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Recep Biçer ve beraberindeki heyet, Denizli Ticaret Odası’nı ziyaret etti. 
Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Habib Yıldız ile Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Salih Sarıkaya’nın ağırladığı KOSGEB heyetinde, Teknoloji ve Yenilik Destekleri Dairesi Başkanı, Özel Kalem Müdürü Murat Arıkan,  Özel Kalem Müdürlüğü KOBİ Uzmanı Habib Furkan Doğan, KOSGEB Denizli İl Müdürü Mahmut Oğuz Kılınç hazır bulundu. 
Denizli Ticaret Odası ve Denizli ekonomisi hakkında bilgiler aktaran Başkan Habib Yıldız, KOSGEB heyetini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.  
KOSGEB ile birçok ortak faaliyete imza attıklarını belirten Başkan Vekili Salih Sarıkaya ise  bundan sonra da çeşitli projelerde yer almaya hazır olduklarını dile getirdi. 
Denizli’nin çok aktif bir il olduğuna işaret eden KOSGEB Başkanı Recep Biçer, “Denizli, potansiyeli olan ve bizim için çok önemli bir il. KOSGEB olarak verdiğimiz desteklerden esnafımızın en üst seviyelerde yararlanmasını istiyoruz. Çünkü işletmelere kaynak sağlayıp onlara katma değer oluşturduğumuzda ülke ekonomisine katkı sağlamış oluyoruz.” dedi.   
Yapılan konuşmalar sonrasında Başkan Yıldız ve Başkan Vekili Sarıkaya, KOSGEB Başkanı Biçer’e Denizli’yi simgeleyen horoz figürlü plaket takdim etti.