Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, İzgi Fuarcılık Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hızarcıoğlu ve şirket yönetim kurulu üyesi Murat Çoban’ı ağırladı. Fuar yetkilileri, Denizli 1. Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı’na destekleri dolayısıyla Başkan Erdoğan’a, teşekkür plaketi takdim etti.

Türkiye’nin en önemli ve en büyük ticaret merkezleri arasında yer alan Denizli’de, 15 -18 Mart 2018 tarihleri arasında Denizli 1. Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı (DEYEF) düzenlendi. EGS Denizli Kongre ve Kültür Merkezindeki fuarda, ev ve ofis projeleri, yapı ve inşaat malzemeleri, nalbur ve hırdavat ürünleri, banyo ve mutfak ürünleri, akıllı ev teknolojileri ve dekor ürünleri gibi proje, ürün ve teknolojilerin sergilendi. 68 katılımcı firmanın yer aldığı fuarı, yaklaşık 17 bin profesyonel ziyaret etti.

Fuar sonrasında İzgi Fuarcılık Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hızarcıoğlu ve şirket yönetim kurulu üyesi Murat Çoban, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret etti. 

DEYEF, BAUTEC FUARI’NDAN DAHA DİKKAT ÇEKİCİYDİ

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, geçtiğimiz ay Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen Bautec Berlin 2018 Uluslararası Yapı ve İnşaat Teknolojileri Fuarı’nı ziyaret ettiğini belirterek, “İki fuarı kıyasladığımda açıkçası Denizli’de düzenlenen fuarın Bautec’ten daha düzenli ve gösterişli olduğunu gördüm, stand tasarımları harikaydı. İlimizde ilk kez düzenlenen bu fuarın, önümüzdeki yıllarda emlak ve yapı endüstri alanında iddialı hale gelebileceğini söyleyebiliriz. Denizli Ticaret Odası olarak fuarların ilimizde daha fazla düzenlenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu sebeple siz ve sizin gibi fuar firmalarına desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Denizli’nin fuar kenti olma yolunda hızla ilerlediğini dile getiren İzgi Fuarcılık Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hızarcıoğlu, “Tekstil, mermer, bakır, kablo, gıda gibi birçok ürün grubunun üretiminde ve ihracatında ülkemizin lider kentlerinden Denizli, son dönemde düzenlenen fuarlarla bölgede önemli bir yer tutmaya başladı. Tekstil makinaları, tarım ve kitap fuarlarına ev sahipliği yapan kentte, ilk defa düzenlenmesine rağmen emlak ve yapı endüstri fuarının başarıyla geçtiğini söylemek mümkündür. 17 bin ziyaretçiyi ağırladığımız fuarımızda sizleri yanımızda görmek bizleri çok mutlu etti, teşekkür ediyoruz” dedi.

Yapılan konuşmalar sonrasında Hızarcıoğlu, Başkan Erdoğan’a destekleri dolayısıyla plaket takdim etti.